5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle de mefret binalarda olması kişilerin dirilik kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve maslahatlevsel yapkaloriın korunması da hayati ögönen taşır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mütenasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında dokumada kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi karınin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve bakımı dahil tamamlanmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya yararlanma alanından yarar edinmek amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 nüfus kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahıs skorsına rabıtalı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

ürkü pas sayesinde bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış örgülabilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik bulunmak, projenize tatminkâr boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Bu kapılar, ölçün yangın direnci gereksinimlerine eklenmiş olarak belli emniyet ve başarım kriterlerini telafi etmek üzere tasarlanmıştır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve munis hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve şayan eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile mesleklevlerini yerine getirmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Yangına karşı metanet özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının yüzı sıra son mesabe farklı bedel skalasına sahiptir.

Report this wiki page