5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının birebir standartlara ve yönetmeliklere şık olup olmadığını belirlemek kucakin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Açılıp - kapanma konulevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu tavır arama edilmelidir. 

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir bulunan yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine demetlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Bir binada kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve sair ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir konstrüksiyondadır.

Ancak kullanıcı sayısı 50 kişkazançlı güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bunun ciğerin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar dobra ise buna rabıtalı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında eder enseışını getirmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgu kullanılarak kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme tuzakınan bu yazımızda;

Yangın merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı yönetmeliği aracılığıyla ele düzenınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin de fazlasıyla önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Bu kapılar, yangın merdiveni manasızluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın emniyetli bir şekilde dışarı çıkmasını sağlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının Yangın Çıkış Kapısı yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak Yangın kapısı istanbul fiyatı şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Report this wiki page